BUSCA ELS PERSONATGES DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI! (només català)

Avui us presento un nova proposta de material per Sant Jordi. Són 10 targetes on heu de buscar quants personatges hi ha a cada targeta.

El drac, la princesa i Sant Jordi van apareixent a cada escenari però mai són la mateixa quantitat. Hauran d’esbrinar quants n’hi ha a cada targeta. A les targetes hi ha un requadre per tal que apuntin quants n’han trobat, tot i que també es pot jugar assenyalant i comptant.

Una proposta per treballar l’habilitat visual i el comptatge a infantil, la podeu descarregar i si voleu que us duri molts sant jordis us la podeu plastificar per tal que puguin apuntar quants en troben a cada paissatge amb un rotulador de pissarra.

Us la podeu descarregar a l’enllaç! espero que us agradi!

https://drive.google.com/file/d/1LX7dcw2OXhEIyMEzAFAnIZxa6C7kqf8y/view?usp=sharing