MATERIALS ORIENTACIÓ ESPAIAL / MATERIAL DE ORIENTACIÓN ESPACIAL


CATALÀ


Avui us proposo un material per practicar la orientació espaial amb els més petits i petites.

Són 12 targetes amb motiu del fons marí on a cadascuna d’elles hi ha animals o objectes que van nadant en diferents direccions.

Els infants hauran de posar la fletxa a sobre de cada animal o objecte en la correcta direcció. Jo he fet servir tronquets petits amb fletxes dibuixades, però ho podeu fer amb qualsevol altre recurs.

Us deixo les targetes per imprimir! Espero que us agradin!!

US LES PODEU DESCARREGAR DES D’AQUÍ

Un altre material, però aquest DIY per jugar amb l’orientació espaial és aquest que us ensenyo a la foto. Heu d’agafar 4 taps de suc o de llet de tetrabric (d’aquests que tenen la base de plàstic). Poseu una fletxa a cada tap i enganxeu la base de plàstic en us superfície, jo les he enganxat en un suro. A partir d’aquí ja els hi podeu proporcionar alguna joguina o el que se us acudeixi. Poden jugar lliurement col·locant ells i elles les fletxes o proporcionant vosaltres la direcció.

Bon joc!


CASTELLANO


Hoy os propongo un material para practicar la orientación espacial con los más pequeños y pequeñas.

Son 12 tarjetas con motivo del fondo marino donde cada una de ellas hay animales u objetos que van nadando en diferentes direcciones.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200505_164023-300x225.jpg

Los niños tendrán que poner la flecha encima de cada animal u objeto en la correcta dirección. Yo he usado tronquitos pequeños con flechas dibujadas, pero lo puede hacer con cualquier otro recurso.

Os dejo las tarjetas para imprimir! Espero que os gusten !!

DESCÁRGATELAS AQUÍ

Otro material, pero este DIY para jugar con la orientación espacial es este que os enseño en la foto.

Debéis coger 4 tapones de zumo o de leche de tetrabrik (de esos que tienen la base de plástico). Poner una flecha en cada tapón y pegar la base de plástico en la superficie, yo las he pegado en un corcho. A partir de aquí ya le podéis proporcionar algún juguete o lo que se os ocurra. Pueden jugar libremente colocando ellos y ellas las flechas o proporcionando vosotros la dirección.

Feliz juego!