TROBA EL NOM CORRECTE / ENCUENTRA EL NOMBRE CORRECTO


CATALÀ


Aquestes targetes que us presento avui tenen una imatge real i tres possibles opcions sobre com és diu el què mostra la imatge.

Les podeu fer, com la majoria de material que us proposo autocorrectives, així si les deixeu en un racó de l’aula pel joc lliure, podran jugar més autònomament.

Si les plastifiqueu i poseu unes pincetes petites queda un material força atractiu per ells i elles. Poden jugar individualment, però la imatge de dos companys ajudant-se a llegir és una de les coses més boniques d’aquesta etapa.

Espero que us facin servei, aquí us les deixo per descarregar!


CASTELLANO


Estas tarjetas que os presento hoy tienen una imagen real y tres posibles opciones sobre cómo se llama lo que muestra la imagen.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200430_145218-300x225.jpg

Las puede hacer, como la mayoría de material que os propongo autocorrectivas, así si las deja en un rincón del aula para el juego libre, podrán jugar más autónomamente.

Si las plastificas y acompañas el material con unas pincitas pequeñas queda un material muy atractivo para ellos y ellas. Pueden jugar individualmente, pero la imagen de dos compañeros ayudándose a leer es una de las cosas más bonitas de esta etapa.

Espero que os hagan servicio, aquí os las dejo para descargar!