EXPERIMENTEM AMB BOLES D’HIDROGEL! / EXPERIMENTAMOS CON BOLAS DE HIDROGEL


CATALÀ


La proposta d’avui és de sensacions… Us recordeu de la peli Amèlie quan posa la mà dins del sac de llenties? doncs una miqueta va per aquí. Les boles d’hidrogel donen una sensació molt agradable quan enfonses la mà dins, frescor, tacte tou…. Les podeu comprar a qualsevol basar a la part de jardineria.

Les boles d’hidrogel solen ser de colors, es deixen tota la nit amb aigua i quan ens despertem l’endemà ja han crescut! Hem aprofitat els colors per fer classificació i discriminació d’aquests. a part amb material de trasvàs podem deixar que juguin lliurement.

Heu de vigilar que no se les posin a la boca, per tant proposeu aquesta activitat quan hagin passat l’etapa, tot i així ja sabeu que cal supervisió sempre.

Bon joc!


CASTELLANO


La propuesta de hoy es de sensaciones … Os acordáis de la peli Amèlie cuando pone la mano en el saco de lentejas? pues un poco va por ahí. Las bolas de hidrogel dan una sensación muy agradable cuando hundes la mano dentro, frescura, tacto blando …. Se pueden comprar en cualquier bazar en la parte de jardinería.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200717_102221.jpg

Las bolas de hidrogel suelen ser de colores, se dejan toda la noche con agua y cuando nos despertamos al día siguiente ya han crecido! Hemos aprovechado los colores para hacer clasificación y discriminación de estos. Aparte con material de trasvase podemos dejar que jueguen libremente.

Debéis tener cuidado que no se las lleven a la boca, por lo tanto proponér esta actividad cuando hayan pasado la etapa, aún así ya sabéis que hay que tener supervisión siempre.

Feliz juego!