ATRAPA LA PAPALLONA / ATRAPA LA MARIPOSA


CATALÀ


Avui us presento un joc molt divertit on practicarem la consciència fonològica i la coordinació óculo-manual.

El joc està format per unes papallones amb una lletra al mig i unes targetes amb imatges reals les quals hauran de col·locar cap per avall.

Com juguem? Col·locarem les papallones sobre la taula, boca amunt i destaparem una targeta d’imatge. En aquest moment és quan haurem de ser ràpids i buscar la papallona que té la lletra inicial de la imatge que haurem destapat.

Si l’hem encertat ens la quedem, si hem fallat es descarta la papallona i la targeta. Quan s’hagin acabat les targetes s’haurà acabat la partida. Qui tingui més papallones al final haurà guanyat.

Us deixo l’enllaç per descarregar el joc, espero que us agradi!

DESCARREGA’L AQUÍ


CASTELLANO


Hoy os presento un juego muy divertido donde practicaremos la conciencia fonológica y la coordinación óculo-manual.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200810_124701-300x225.jpg

El juego está formado por unas mariposas con una letra en medio y unas tarjetas con imágenes reales que se deberán colocar boca abajo.

Como jugamos? Colocaremos las mariposas sobre la mesa, boca arriba y destaparemos una tarjeta de imagen. En este momento es cuando tendremos que ser rápidos y buscar la mariposa que tiene la letra inicial de la imagen que tendremos destapada.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200810_124606.jpg

Si hemos acertado nos la quedamos, si hemos fallado se descarta la mariposa y la tarjeta. Cuando se hayan terminado las tarjetas habrá terminado la partida. Quien tenga más mariposas al final habrá ganado.

Os dejo el enlace para descargar el juego, espero que os guste!

DESCÁRGATELO AQUÍ