LA BOSSA DE LES PARAULES/ LA BOLSA DE LAS PALABRASCATALÀ


Us heu parat mai a pensar com fomentar l’escriptura creativa als infants? Aquesta bosseta amb 30 imatges diferents dóna eines als infants per crear històries ben originals i divertides. És ben fàcil de fer! només heu d’imprimir unes quantes imatges (jo les he plastificat per tal que durin més) i posar-les en una bossa. Per començar només heu de demanar que triïn 4 o 5 imatges i a partir d’aquí que facin la seva història, verbalitzada o ja més grandets escrita.

Per p5 és una bona eina per començar a fer alguna frase i per primer cicle de primària poden agafar-ne més i crear un conte inventat. Jo vaig triar les imatges segons aquestes característiques:

-5 animals

-5 emocions

-5 personatges fantàstics

-5 oficis

-5 vehicles de transport

-5 elements de la natura o quotidians

Espero que us agradi!CASTELLANO


¿Os habéis parado a pensar cómo fomentar la escritura creativa a los niños? Esta bolsita con 30 imágenes diferentes da herramientas a los niños para crear historias muy originales y divertidas. Es bien fácil de hacer! sólo debeis imprimir varias imágenes (yo las he plastificado para que duren más) y ponerlas en una bolsa. Para empezar sólo teneis que pedir que elijan 4 o 5 imágenes y a partir de ahí que hagan su historia, verbalizada o ya más mayorcitos escrita.

Para p5 es una buena herramienta para empezar a hacer alguna frase y para primer ciclo de primaria pueden coger más y crear un cuento inventado. Yo elegí las imágenes según estas características:

-5 animales

-5 emociones

-5 personajes fantásticos

-5 oficios

-5 vehículos de transporte

-5 elementos de la naturaleza o cotidianos

Espero que os guste!