TROBA LES LLETRES DE LA IMATGE!/ ENCUENTRA LAS LETRAS DE LA IMÁGEN


CATALÀ


Avui us porto un material nou que tenia moltes ganes de fer! Feia temps que volia utilitzar el Canva per editar els material i m’ha agradat molt el resultat! us explico com funciona el material.

Cada targeta té la imatge d’un animal, els infants han de trobar totes les lletres de l’animal: tigre, balena, esquirol….

Per acompanyar el material podeu fer-ho de dues maneres: plastificant-lo i que encerclin les lletres amb retolador de pissarra, o imprimint en cartolina i fent servir les fitxes translúcides del bingo. Si feu aquest últim no dubteu en fer servir la pala magnètica, que aporta un toc de màgia 😉

Us deixo el pdf per baixar-vos el material en català

DESCARREGA’T LA PROPOSTA

Bon joc!!


CASTELLANO


Hoy os traigo un material nuevo que tenía muchas ganas de hacer! Hacía tiempo que quería utilizar el CANVA para editar los material y me ha gustado mucho el resultado! os cuento cómo funciona el material.

Cada tarjeta tiene la imagen de un animal, l@s niñ@s tienen que encontrar todas las letras del animal: tigre, ballena, ardilla ….

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200331_133100-1024x768.jpg

Para acompañar el material se puede hacer de dos maneras: plastificandolo y que rodeen las letras con rotulador de pizarra, o imprimiendo en cartulina y utilizando las fichas translúcidas del bingo. Si hacéis este último no dudéis en utilizar la pala magnética, que aporta un toque de magia;)

Os dejo el pdf para descargar el material en CASTELLANO 🙂

DESCÁRGATE LA PROPUESTA