EXPERIMENTEM AMB SALS DE BANY!/ EXPERIMENTAMOS CON SALES DE BAÑO


CATALÀ


Aquesta proposta multisensorial agradarà a petits i grans. A vegades ens regalen pots de sals de bany i no els fem servir, perquè no ens agrada, perquè no tenim temps o perquè senzillament no tenim banyera, doncs bé, això és el que em va passar a mi. Se’m va ocórrer fer servir les sals per fer una proposta sensorial i em va sortir una proposta genial per gaudir del sentit del tacte, la vista i l’olfacte.

Fer la proposta és molt senzill, presenteu les sals de bany com més us agradi, jo vaig fer línies de colors, poseu-hi elements per trasvassar, animalets, cotxes… i una safata per poder anar posant-hi aigua a poc a poc.

Notareu com les olors van sortint, els colors es van barrejant i descobriran com la sal es va transformant i va desapareixent amb l’aigua.

És una proposta molt divertida per fer a l’estiu i a l’exterior, què tingueu bon joc!


CASTELLANO


Esta propuesta multisensorial gustará a pequeños y grandes. A veces nos regalan botes de sales de baño y no los usamos, porque no nos gusta, porque no tenemos tiempo o porque sencillamente no tenemos bañera, pues bien, eso es lo que me pasó a mí. Se me ocurrió utilizar las sales para hacer una propuesta sensorial y me salió una propuesta genial para disfrutar del sentido del tacto, la vista y el olfato.

Hacer la propuesta es muy sencillo, presenta las sales de baño como más os guste, yo hice líneas de colores, poner elementos para trasvasar, animalitos, coches … y una bandeja para poder ir poniendo agua poco a poco.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200702_180349-COLLAGE.jpg

Notaréis como los olores van saliendo, los colores se van mezclando y descubrirán como la sal se va transformando y va desapareciendo con el agua.

Es una propuesta muy divertida para hacer en verano y en el exterior, que tengáis un buen juego!