TROBA LA LLETRA/ ENCUENTRA LA LETRA


CATALÀ


Us presento un material força màgic!! Es tracta de trobar la lletra que es demana entre totes les que hi ha escrites. I direu, on està la màgia?? Doncs la màgia és recollir-les. He fet servir les fitxes imantades i la pala que es fa servir pels jocs de bingo que són imantades, d’aquesta manera quan els infants vagin a recollir les fitxes veuran com aquestes s’enganxes a la pala per art de màgia!

A més a més les fitxes són translúcides i us poden fer servei per la taula de llum. Us deixo el link de les plantilles de les lletres per descarregar.

Bon joc!!


CASTELLANO


Os presento un material bastante mágico !! Se trata de encontrar la letra que se pide entre todas las que hay escritas. Y diréis, donde está la magia ?? Pues la magia es recogerlas. He usado las fichas imantadas y la pala que se utiliza para los juegos de bingo que son imantadas, de esta manera cuando los niños vayan a recoger las fichas verán como éstas se pegan en la pala por arte de magia!

Además las fichas son translúcidas y os pueden ser útiles para la mesa de luz. Os dejo el link de las plantillas de las letras para descargar.