EXPERIMENTEM AMB LLIMONA! / EXPERIMENTAMOS CON LIMÓN


CATALÀ


Aquesta proposta sensorial fa venir unes ganes d’estiu… La olor a llimona normalment agrada a tothom i amb aquesta proposta en quedareu encantades!

Agafeu 6 llimones i n’aprofiteu el suc per fer llimonada, deixeu dues meitats de llimones exprimides per omplir, amb la resta de la pell la poseu a un pot i la tritureu. Guardeu també 3 o 4 rodanxes de llimona. Presenteu-ho en una safata amb culleres i pots.

La olor, les diferents textures, provar el suc i les rodanxes… fa que aquesta proposta sigui un plaer per tots els sentits.

TRUC: si voleu que la pell de llimona us duri més, deixeu-la assecar sobre un radiador o poseu-la al forn a temperatura mínima.

Bon joc!!


CASTLLEANO


Esta propuesta sensorial hace venir unas ganas de verano … La olor a limón normalmente gusta a todo el mundo y con esta propuesta quedaréis encantadas!

Coger 6 limones y aprovechar el jugo para hacer limonada, dejar dos mitades de limones exprimidas para llenar, el resto de la piel la trituráis . Guardar también 3 o 4 rodajas de limón. Presentarlo todo en una bandeja con cucharas y bols.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200723_093959-COLLAGE.jpg

El olor, las diferentes texturas, probar el zumo y las rodajas … hace que esta propuesta sea un placer para todos los sentidos.

TRUCO: si quieres que la piel de limón os dure más, tenéis que dejar que se sequen sobre un radiador o ponerla en el horno a temperatura mínima.

Feliz juego !!