PINTEM AMB IOGURT / PINTAMOS CON YOGUR


CATALÀ


La proposta d’avui és a partir dels 9 mesos i us asseguro que és una proposta brutal!

Per fer-la només necessiteu iogurt natural i colorant alimentari. Poseu colorant a cada iogurt o mig iogurt (depenent de la quantitat que en vulgueu fer). Agafeu un paper gruixut (sinó se us trencarà) i poseu els pots amb el iogurts i el colorant. Podeu presentar-ho amb pinzells si l’infant que teniu davant no li agrada gaire embrutar-se.

Amb aquests dos ingredients teniu diversió assegurada i a més a més el primer contacte artístic amb els colors, la textura i la sensació de fred del iogurt i perquè no… també és una activitat comestible 😉

Bon joc!


CASTELLANO


La propuesta de hoy es a partir de los 9 meses y os aseguro que es una propuesta brutal!

Para hacerla sólo necesitáis yogur natural y colorante alimentario. Poner colorante a cada yogur o medio yogur (dependiendo de la cantidad que queráis hacer). Coger un papel grueso (sino se os romperá) y colocar los bols con yogur y el colorante. Podéis presentarlo con pinceles si el niño que tenéis delante no le gusta mucho ensuciarse.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200721_094949-COLLAGE.jpg

Con estos dos ingredientes tenéis diversión asegurada y además el primer contacto artístico con los colores, la textura y la sensación de frío del yogur y porque no … también es una actividad comestible;)

Feliz juego!