FEM GELATS AMB SORRA MÀGICA! / HACEMOS HELADOS CON ARENA MÁGICA


CATALÀ


Aquesta activitat és súper estiuenca i divertida! Us ensenyo com fer sorra màgica de colors a casa i com preparar la nostra gelateria artesana!

Primer de tot heu de tenir: farina, oli i colorant. Barregeu una tassa de farina amb un 1/4 de tassa d’oli amb el colorant que vulgueu. Rectifiqueu de farina fins que tingueu la textura desitjada, repetiu això amb tants colorants com vulgueu!

Un cop tenim la sorra màgica la posem ens bols, la presentem amb pompons, diamants, banderetes de gelat, terrines… tot el que se us acudeixi! poseu també una cullera de gelat i deixeu que juguin lliurement! Ja veureu quina tarda de joc passareu!!

Espero que gaudiu molt de la proposta, bon joc!


CASTELLANO


Esta actividad es súper veraniega y divertida! Os enseño cómo hacer arena mágica de colores en casa y cómo preparar nuestra heladería artesana!

En primer lugar tenéis que tener: harina, aceite y colorante. Mezclar una taza de harina con un 1/4 de taza de aceite con el colorante que queráis. Rectificar de harina hasta que tenga la textura deseada, repetir esto con tantos colorantes como queráis.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200722_113757-COLLAGE.jpg

Una vez tenemos la arena mágica la ponemos en cuencos, la presentamos con pompones, diamantes, banderitas de helado, tarrinas … todo lo que se os ocurra! colocar también una cuchara de helado y dejar que jueguen libremente! Ya veréis qué tarde de juego pasarán !!

Espero que disfrutéis mucho de la propuesta, feliz juego!