QUINA LLETRA! / ¡QUÉ LETRA!


CATALÀ


Avui us ensenyo un material per practicar la consciència fonològica de la lletra inicial i també el vocabulari.

Cada estrella té 5 imatges (excepte la Y) que tenen la mateixa lletra inicial, hauran de col·locar la lletra corresponent al mig de cada estrella.

Hi ha altres maneres de poder fer servir el material, per exemple, en comptes de la lletra podeu posar la foto del nen o nena de la classe que comenci per la lletra de l’estrella. També podeu donar l’oportunitat que formin la paraula de cada dibuix de cada estrella.

Jo he utilitzat lletres de fusta, m’encantes les caixetes aquestes amb els separadors de cada lletra, què hi farem, les necessito a la meva vida… les podeu trobar en els bazars.

Espero que us agradi el material, us deixo el link per la descàrrega, bon joc!

DESCARREGA-TE’L AQUÍ


CASTELLANO


Hoy os enseño un material para practicar la conciencia fonológica de la letra inicial y también el vocabulario.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200713_125640-300x225.jpg

Cada estrella tiene 5 imágenes (excepto la Y)) que tienen la misma letra inicial, deberán colocar la letra correspondiente en medio de cada estrella.

Hay otras maneras de poder utilizar el material, por ejemplo, en vez de la letra podéis poner la foto del niño o niña de la clase que empiece por la letra de la estrella. También podéis dar la oportunidad de que formen la palabra de cada dibujo de cada estrella.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200713_125819-300x225.jpg

Yo he utilizado letras de madera, me encantan las estas cajitas con los separadores de cada letra, qué le vamos ha hacer las necesito en mi vida jejeje si las queréis se pueden encontrar en los bazares.

Espero que os guste el material, os dejo el link para la descarga, buen juego!

DESCÁRGALO AQUÍ

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200713_130159.jpg