TRENQUEM EL GEL! / ROMPÁMOS EL HIELO


CATALÀ


Aquesta activitat és de les que agraden per ser refrescant ara a l’estiu i pel factor sorpresa!

Només necessiteu aigua i elements per posar a dins. Quan ho tingueu tot posat poseu-ho dins del congelador. Jo he congelat flameres, tuppers… hi he amagat llimona, pompons, flors, marietes de fusta….

Un cop congelat, presenteu-ho amb materials per picar: martell de joguina, culleres… jugueu on toqui i el sol i deixeu que investiguin com el gel es va fent aigua amb l’escalfor, aprofiteu si voleu per parlar dels estats de l’aigua i que pensin com s’ha desfet millor, si tocant el gel amb les mans, posant-lo al sol o bufant-los.

Gaudiu de la proposta i bon joc!


CASTELLANO


Esta actividad es de las que gustan por ser refrescante ahora en verano y por el factor sorpresa!

Sólo necesitáis agua y elementos para poner dentro. Cuando lo tengáis todo puesto ponerlo dentro del congelador. Yo he congelado flaneras, tuppers … he escondido limón, pompones, flores, mariquitas de madera ….

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200723_123525-768x1024.jpg

Una vez congelado, presentarlo con materiales para poder picar el hielo: martillo de juguete, cucharas … podéis jugar donde toque el sol y dejar que investiguen como el hielo se va convirtiendo en agua con el calor, podéis aprovechar y hablar de los estados del agua y que intenten pensar como se ha deshecho mejor, si tocando el hielo con las manos, poniéndolo al sol o soplándolo.

Espero que disfrutéis de la propuesta y tengáis un feliz juego!