MÀQUINA DE GELATS! / MÁQUINA DE HELADOS


CATALÀ


Avui us presento una proposta ben estiuenca! La proposta d’avui l’he titulat màquina de gelats i és que consisteix en fer diferents gelats, copiant el model de la targeta.

Hi ha 30 targetes amb diferents models de “boles de gelats”, són 6 colors de boles grans i 6 de petites combinades en tarrines de 3 a 6 boles cadascuna.

Aquesta proposta ajuda a practicar l’habilitat visual i la coordinació oculo-manual.

Quins materials he utilitzat per fer la proposta? Doncs poquets i fàcils d’aconseguir. He fet servir els pompons de apli, que ja venen els 6 colors i les dues mides, un bol que faci de terrina (jo he utilitzat els de plàstic per posar canapès que venen als basars), podeu passar per una gelateria i agafar una terrina , així teniu una excusa perfecta per menjar-vos un gelat :). També podeu fer servir unes pinces per tal que agafin els pompons i practiquin la destresa de la pinça.

Us deixo les 30 fitxes per descarregar-vos els diferents models de gelat. Gaudiu molt amb la proposta!


CASTELLANO


Hoy os presento una propuesta bien veraniega! La propuesta de hoy la he titulado máquina de helados y es que consiste en hacer diferentes helados, copiando el modelo de la tarjeta.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200722_164408-300x233.jpg

Hay 30 tarjetas con diferentes modelos de “bolas de helados”, son 6 colores de bolas grandes y 6 de pequeñas combinadas en tarrinas de 3 a 6 bolas cada una.

Esta propuesta ayuda a practicar la habilidad visual y la coordinación óculo-manual.

¿Qué materiales he utilizado para hacer la propuesta? Pues pocos y fáciles de conseguir. He usado los pompones de apli, que ya vienen los 6 colores y las dos medidas, un cuenco que haga de terrina (yo he utilizado los de plástico para poner canapés que venden en los bazares), también podéis pasar por una heladería y coger una tarrina , así teenéis una excusa perfecta para comeros un helado :). También podéis utilizar unas pinzas para que cojan los pompones y practiquen la destreza de la pinza.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200722_164235.jpg

Os dejo las 30 fichas para descargar los diferentes modelos de helado. Disfrutar mucho con la propuesta!