ENS VESTIM! / NOS VESTIMOS


CATALÀ


Avui us presento un material per treballar la discriminació visual dels colors, practicar el seu nom i jugar amb ells.

Es tracta de vestir a l’infant amb la samarreta i el pantaló que indica la targeta que agafem. Hi ha 6 colors de peces de roba: lila, taronja, groc, blau, vermell i verd i 36 targetes per fer combinacions.

A mi m’agradava molt jugar a vestir nines de paper i a vosaltres? Espero que els infants gaudeixin amb aquesta proposta!

Si us agrada i creieu que us pot ser útil tant a casa com a l’aula us deixo el link per descarregar el material. Un consell: plastifiqueu les peces de roba i a l’infant i així us durarà més!

Bon joc!

DECARREGA’T EL RECURS AQUÍ


CASTELLANO


Hoy os presento un material para trabajar la discriminación visual de los colores, practicar su nombre y jugar con ellos.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200729_130149-300x242.jpg

Se trata de vestir al niño con la camiseta y el pantalón que indica la tarjeta que cogemos. Hay 6 colores de prendas: lila, naranja, amarillo, azul, rojo y verde y 36 tarjetas para hacer combinaciones.

A mí me gustaba mucho jugar a vestir muñecas de papel y vosotros? Espero que los niños disfruten con esta propuesta!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20200729_130218-1.jpg

Si os gusta y creéis que puede ser útil tanto en casa como en el aula os dejo el link para descargar el material. Un consejo: si plastificáis las piezas de ropa y al niño os durará más!

DESCÁRGATE EL RECURSO AQUÍ